Влада вирішила убезпечити українців від коронавіруса, який лютує в Китаї, дуже дивним способом, - яскравою ілюстрацією "турботи" про громадян послужив випадок на борту пасажирського літака Рейс Санья (Китай) - Київ.

Про це повідомляє Telegram-канал "Київські новини" та публікує відео з борту літака, який приземлився у аеропорту "Бориспіль" під вечір 28 січня.

На кадрах видно, що після посадки в "Борисполі" на борт літака увійшли лікарі в масках і почали міряти температуру пасажирам, які прилетіли з інфікованого Китаю.

Але проблема в тому, що у медиків не виявилося достатньої кількості градусників - це більше нагадує імітацію обстеження, ніж реальний медичний огляд.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"1 термометр на 150 осіб", - говориться у іронічному підписі під відео.

Варто звернути увагу і на той кричущий факт, що журналіст та оператор, які знімали сюжет у цей час на борту, взагалі проігнорували елементарні правила безпеки і не одягнули медичні маски, не дивлячись на досить реальну загрозу зараження вірусом, що вбиває людей по всьому світу.

Нагадаємо, що у мережі з'явився відеоролик, який демонструє те, що насправді відбувається в лікарнях Китаю, де лютує смертельний коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у мережі з'явилися моторошні кадри того, що зараз відбувається в лікарнях ізольованого китайського міста Ухань.

Також "Знай.uа" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.