У вівторок, 28 січня, в Києві у підземному переході на станції метро "Харківська" чоловікові раптово стало дуже зле, він захитався і знепритомнів на очах у переляканих перехожих.

Подробиці повідомляє Telegram-канал "Украина Сейчас" та публікує кадри НП.

Чоловікові стало зле в метро, фото: Украина сейчас

На місце прибула швидка, зараз чоловіка намагаються реанімувати.

"Швидше за все, це інфаркт", - кажуть медики.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Киянина реанімують в метро, фото: Украина Сейчас

Інформації про подальшу долю чоловіка поки що не надходило.

Нагадаємо, у Києві очікується чергове транспортне ноу-хау - вже з 1 квітня скасують роздільні місячні проїзні квитки на різні види громадського транспорту і запровадять єдині, як з обмеженням так і без обмеження кількості поїздок.

Як повідомляв Знай.ua, після низки масштабних провалів асфальту, в результаті яких навіть постраждали люди, щодо бездіяльності столичної влади здійнялася величезна хвиля критики з боку киян.

Також Знай.ua повідомляв, що Укравтодор та Гончарук обіцяють залатати 4 тисячі кілометрів ям: що насправді відбувається на трасах.