У Києві в одному з місцевих магазинів виявили безліч мертвої риби в акваріумі, яку продають під виглядом живої.

Відповідне відео опублікували в Телеграм-каналі "Х**вий Київ".

Так, в Києві в магазині "Велмарт", який розташований в універмазі "Україна" відвідувачі виявили в акваріумі дохлу рибу. Практично вся риба в акваріумі плавала "пузом догори" або ж лежала на боці. При цьому за нібито живу рибу в магазині вимагають 82.80 гривні за кілограм.

Скріншоти


Автор відео порадив киянам не ходити в магазин "Велмарт" за живою рибою, а краще придбати її десь в іншому місці.

"Тут карпи вже конкретно піддали кінці і відлетіли до риб'ячого бога на той світ. Цілий акваріум трупів", - відмітив автор відео.

Також автор відео вирішив повідомити продавцям магазину про те, що у них повний акваріум мертвої риби, на що консультанти відповіли покупцеві, що "Все нормально".

Нагадаємо, що українцям варто приготуватися до різкого подорожчання продуктів харчування, зокрема, хліба, круп і молочних виробів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , небезпечна вкусняшка з супермаркету в Дніпрі довела дитину до сліз: "Встиг відкусити шматочок…".

Також портал Знай.ua писав, що українці витрачають на їжу ціле стан, в Європі поділилися реальними цінами.