У Києві триває реконструкція зоопарку. Про це нагадав мер столиці Віталій Кличко, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео годування хижаків.

За словами мера столиці, роботи з реконструкції тривають і в зимовий період. Вже з початком весни відвідувачів зоопарку буде зустрічати нова вхідна група, розташована на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічній.

Крім того, навесні буде відкрито оновлений універсальний вольєр, розрахований на утримання тварин, і птахів, а також сучасний приматник.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

.

Друзі! Роботи з реконструкції першої черги столичного зоопарку тривають і взимку. Щоб уже навесні відвідувачі змогли оцінити нову вхідну групу, яка тепер буде на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Також відкриють новий універсальний вольєр для тварин і птахів та приматник. До кінця ж наступного року в Київському зоопарку з`явиться підземний океанаріум. А життя мешканців зоопарку йде своїм звичаєм. Хижакам, наприклад, аби вони не нудьгували, фахівці створюють ситуацію "полювання на здобич". - Можуть покласти у вольєрах левів, тигрів, вовків та гієн м`ясо десь на високу колоду, а десь - підвісити на мотузку. І звірі, як в природних умовах, добувають собі їжу. Відвідувачів узимку, зважаючи на погоду, небагато. Але мешканці зоопарку завжди раді гостям, які приходять подивитися на них, сфотографуватися-:).

Geplaatst door Кличко - мер op Zaterdag 25 januari 2020

Крім того, у столичному зоопарку спорудять підземний океанаріум.

В даний час тварини в зоопарку продовжують вести свою звичайну життя. Щоб хижакам не було нудно, зоологи влаштовують їм «полювання» на корм – підвішують їжу вище, щоб тигрів і левів довелося примудритися її дістати. Це змушує тварин активніше рухатися, добуваючи собі обід.

Зараз у зоопарку небагато відвідувачів, хоча морозів немає. У холодну пору року деякі хочуть гуляти по величезній території столичного звіринця.

Нагадаємо, раніше у В'єтнамі виявили рідкісний вид оленів

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені натрапили на унікальну тварину

Також Знай.uа" писав, що у браконьєрів знайшли сотні ведмежих і тигрові лап.