Мер Києва Віталій Кличко вирішив поділитися з українцями тим, як виглядає його робочих кабінет, і влаштував для всіх бажаючих віртуальну екскурсію. Відповідне відео він опублікував на Youtube, застосувавши до нього ефект віртуальної реальності.

Тепер будь-хто, у кого є спеціальні окуляри, може «особисто відвідати» робоче місце київського градоначальника.

За словами Кличка, його кабінет — це «центр прийняття рішень». На робочому місці мера – стопки планів вже реалізованих проектів, а також макети готових об'єктів: наприклад, Скляного моста в парку під Аркою дружби народів і Поштова площа після реконструкції.

Крім того, у Кличка є велика цифрова Google-карта, за допомогою якої можна спостерігати за столицею з космосу. На столі градоначальника – телефони для зв'язку з президентом, прем'єр-міністром та іншими чиновниками. Він також похвалився сувенірами, привезеними з інших країн, і м'яч з фіналу Ліги чемпіонів, який проходив у Києві.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Своє робоче крісло Кличка з гумором назвав «електричним» - в ньому складно усидіти, оскільки щодня доводиться протистояти новим викликам. Він також зізнався, що вивчив слово «діджіталізація», щоб над ним не сміялися.

Нагадаємо, активісти на зустрічі з Володимиром Зеленським попросили його підписати указ про звільнення Кличко з посади голови КМДА.

Як повідомляв Знай. ua Пальчевський кинув вдалу підказку Зеленському.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський з гумором оцінив єврейські коріння Зеленського.