У Києві триває акція протесту проти нового заступника голови Державного бюро розслідувань, яким став Олександр Бабіков – адвокат президента-втікача Віктора Януковича, якого обвинувачують у державній зраді. Про це стало відомо з повідомлення видання Depo.ua.

Як зазначається, до будівлі ДБР вже принесли стилізований "золотий" унітаз, який символізує зв'язок Бабікова з опальним президентом та жагу до незаконного збагачення.

Крім активістів, під ДБР зібралися народні депутати з партії "Європейська Солідарність". Всі вони вимагають, щоб їх пустили до будівлі. За словами нардепів, вони мають передати керівниці відомства Ірині Венедіктовій звернення від родичів загиблих 2014 року Героїв Небесної Сотні, які вимагають звільнити Бабікова з нової посади.

Нині я у ДБР, йду на допит по Мінських угодах. Вони будуть намагатися робити з цього політичне шоу у стилі «Сватів» чи «95 кварталу». Бо вони вміють робити лише шоу. Але ми не дамо їм цього зробити! Будемо вимагати державницької позиції. Поліція та ДБР мають дотримуватися закону. Хочу наголосити, що недопущення народних депутатів і родин Небесної Сотні в приміщення ДБР є брутальним порушенням закону. Ті, хто організував це, нестимуть відповідальність!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Петро Порошенко op Vrijdag 24 januari 2020

Люди, які вийшли на акцію протесту, тримають відповідні плакати. За попередньою інформацією, сьогодні до мітингарів має приєднатися п'ятий президент України Петро Порошенко. Він приїхав до ДБР на допит у справі про підписання Мінських угод.

Нагадаємо, раніше "ЄС" Порошенка виставила дивний ультиматум Зеленському та ДБР: "Вони незаконно стежать"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Новосад поскаржилася, що не може прогодувати дитину на 36 тисяч: Подоляк відповів від імені українців

Також "Знай.ua" писав, що дружок Кернеса попався на мерзенній схемі, ось в чию кишеню спливають гроші харків'ян: вручено підозру