Четвер, 23 січня, увірветься в столицю з сильним вітром і дрібним снігом. Про це попередили метеорологи на сайті Sinoptik.

В цей день повітря прогріється максимум до 2 градусів тепла, а вночі температура повітря опуститься до нуля градусів.

Несподівано тепло в цей день у Києві було у 1899 році, тоді стовпчики термометрів підскочили до 9 градусів тепла. А моторошно холодним – в 1942 році, тоді вдарили 26-градусні морози.

Погода в Україні 23 січня, Укргідрометцентр

За народними віруваннями, у цей день, 23 січня, шанувався святитель Григорій, єпископ Ніський. Зазвичай його згадували як Летоуказателя – вважалося, що погода на Григорія вказує, чого чекати від майбутнього літа.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дивилися на те, чи є на деревах і стогах в полях іній – його наявність говорило про мокрому холодному літі.

Вітер, що дме з південного боку, обіцяв літо неспокійний, з грозами. Іній на траві та інших поверхнях віщував сильні дощі 15—16 липня. Вважалося, що в нормі цей день повинен бути сніжним і морозним – все-таки, середина зими. Однак, якщо занадто тепло чи йшов дощ, то знали, що хорошого врожаю по осені не зберуть.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.