У Києві банда шахраїв підробила документи та продала квартиру померлої жінки за 600 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

У Києві шахраї підробили договір купівлі-продажу, оформивши на одного з учасників право власності і продали квартиру померлої жінки більш ніж за 600 тисяч гривень.

Після смерті жінки квартира на вулиці Анни Ахматової повинна була перейти у власність онуку. Але цього не сталося, зловмисники підробили документи від імені власниці нібито від 2012 року. Після чого продали житло більш ніж за 600 тисяч гривень.

Ілюстративне фото


Правоохоронці розповіли, що у злочинному угрупованні було дві жінки і двоє чоловіків. Поліцейські вже повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 4 статті 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) і частиною 5 статті 27, частиною 1 статті 358, частиною 4 статті 358 (пособництво в підробленні та використанні завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. На квартиру накладено арешт. Зараз правоохоронці встановлюють інших осіб які можуть бути причетні до злочину.

За цей злочин зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, затримали хакера, підозрюваного у зливі особистих даних політиків

Як повідомляв портал Знай.ua фахівці дали 10 порад, як захистити особисті дані в інтернеті

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай.ua писав, китайські хакери непомітно вкрали 1 мільйон доларів