Співробітники правоохоронних органів в аеропорту Бориспіль зняли з рейсу в Єгипет п'яного і буйного пасажира.

Як повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України, у понеділок, 20 січня, в Борисполі бортпровідники літака вивели з лайнера п'яного чоловіка. Цим рейсом сім'я чоловыка вирушила у відпустку до Єгипту без нього.

Коли чоловік зрозумів, що на відпочинок він не летить, то почав лаятися нецензурними словами і кидатися паспортом в прикордонників.

"Розірву на х * уй. Пишіть причину, чому зняли. Запишіть мені на папірець ваші імена. Я на путівку три роки збирав", - лаявся громадянин.

Прикордонники довго намагалися заспокоїти чоловіка і пояснити, що подібна поведінка неприпустима ні на борту літака, ні на території пункту пропуску.

Однак, після невдалих спроб приборкати горе-туриста, прикордонники були змушені затримати громадянина і притягнути до адміністративної відповідальності.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, на Херсонщині п'яний коп збив кримських патрульних

Як повідомляв портал Знай.ua, київського поліцейського переїхали на авто і послали на три "веселих"

Також Знай.ua писав, п'яний українець за кермом нарвався на копів у Польщі