15 січня в Києві серед білого дня сталась пожежа у квартирі на вулиці Курнатовського, повідомляє “Інформатор”.

Коли вогнеборці прибули на місце, то з’ясували, що загорілось сміття на балконі. Вогонь загасили дуже швидко, при цьому ніхто не постраждав. В квартирі у цей час знаходився нетверезий чоловік із своєю матір’ю. Він стверджував, ніби квартиру підпалили злі духи.

пожежа
пожежа

А через 40 хвилин в поліцію поступив виклик від мешканців цього ж будинку. Вони стверджували, що в їхньому під’їзді бігає неадекватний чоловік з ножем. Коли правоохоронці прибули, то з’ясувалось, що це був той самий чоловік, в якого горіла квартира. Він стверджував, ніби бореться із злими духами.

Як з’ясувалось, чоловік вже декілька днів не “просихав” та не спав. Із попереднім діагнозом была гарячка “екзорциста” забрали до лікарні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, що днями в Чехії сталась пожежа у госпіталі для людей з обмеженими можливостями.

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі підпалили парк атракціонів, власники стверджують, що підпал – справа рук рейдерів.

Також Знай.ua повідомляв про те, що в столиці згоріла клініка краси.