Київські патрульні поліцейські провели жорстке затримання водія, який порушив правила дорожнього руху. Про це розповіли в Telegram-каналі "Україна 18+", опублікувавши відповідний відеоролик.

За словами очевидців події, чоловік за кермом дорогого автомобіля спочатку неправильно припаркувався. Правоохоронці зробили йому зауваження, після чого водій вирішив втекти з місця події і почав здавати назад. Як стверджується, під час цього маневру він переїхав ногу одному з поліцейських.

Правоохоронці відреагували на дії порушника досить жорстко: вони витягли його з автомобіля, штовхнули обличчям на асфальт, закріпили на руках наручники і заштовхали в патрульну машину.

"Копи, недовго думаючи, дуже жорстко кинули водія обличчям в асфальт і заштовхали в патрульну машину", - стверджують очевидці події.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На жаль, невідомо, чим завершився цей інцидент.

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.