У Києві один із дитячих садочків вирішив боротися із безвідповідальними батьками, які приводять до групи дітей із явними ознаками інфекційного захворювання, мотивуючи свої дії тим, що їм потрібно виходити на роботу, а дітей діти нікуди. Про це написали у пабліку «Ху*вий Київ», розмістивши фото відповідного оголошення.

«Шановні батьки! З 14 січня 2020 рокі діти, які «трошки кашляють», «тільки сопельки невеличкі», «ми кашляємо, але всі працюють, мені ніде дитину діти», до садочку прийматися не будуть! Якщо увечері напередодні у вашої дитини болів животик, було блювотиння чи температура, то така дитина залишається вдома впродовж трьох днів для спостереження, і тільки після цього за наявності довідки від лікаря ваша дитина приходить до садочку. Будьте відповідальними за здоров’я не тільки своєї дитини, а й за дітей у групі», - йдеться в оголошенні.

Скрін: соцмережі

«"Тільки кашляє", "трохи сопельок". Батьки, ви їб**улися? Мало того, що пи***ку може стати значно гірше, так він ще й оточуючих заразить. Ох**їв не менш за директора дитсадка», - написав автор посту.

Нагадаємо, раніше львівських школярів частують круасанами у обмін на щоденники: Бандера б зацінив

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", зламав систему: в Запоріжжі дід Мороз на святі влаштував недитячі танці

Також "Знай.ua" писав, Шахерезада, Баба Яга і Циганка: дівчата Кравець з "Жіночого Кварталу" згадали найжорсткіші ролі