Юрій Назаров розповів, що у 2020 році українська столиця стане більш технологічною.

Про це директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров написав на своїй особистій сторінці в Facebook.

Так, за словами чиновника у 2020 проведеться вдосконалення smart-інфраструктуру Києва. Найголовніша галузь вдосконалення це безпека в місті.

Юрій Назаров


"Цього року ми плануємо встановити близько 500 нових камер відеоспостереження та нові кнопки виклику допомоги. Камери з'являться у школах, на Трухановому острові, поблизу сміттєзвалищ, вздовж автошляхів. На перехрестях з'являться камери інтелектуальної транспортної системи",- написав чиновник.

За словами Юрія Назарова це допоможе зробити соціальні об'єкти столиці безпечнішими. Також такі камери допоможуть моніторити трафік у місті.

Також директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА розповів, що у 2020 році у місті з'являться сотні датчиків, що визначають рівень води у зливових каналізаціях, заповнюваність сміттєвих баків та склад повітря.

Скріншот

Нагадаємо, Гончарук на таємній нараді обговорював, як обдурити Зеленського.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українці почули другу "плівку Гончарука" і заніміли.

Також Знай. ua писав, що Гончарука викинуть після образи президента.