У Києві сталася жахлива ДТП, зіткнулися Ford Sierra і Mitsubishi Pajero, в результаті цього загинув чоловік.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 15 січня в Деснянському районі Києва на вулиці Братиславській сталася смертельна ДТП за участю автомобілів Ford Sierra і Mitsubishi Pajero. Ця пригода сталася близько 07:45. Удар був настільки сильним, що водія легковика затисло в салоні.

У Києві відбулося смертельне ДТП


Пізніше стало відомо, що водій Mitsubishi втратив управління, його машину почало кидати по дорозі і позашляховик вилетів на смугу зустрічного руху. В цей момент там їхав автомобіль Ford, і відбулося зіткнення лоб в лоб.

У Києві відбулося смертельне ДТП


Водій легковика отримав травми, несумісні з життям і помер на місці аварії. Загиблому було 52 роки.

Зараз правоохоронці з'ясовують причини та обставини події, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Як повідомляв портал Знай.ua , в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.