З'явилася інформація, що у вівторок, 14 січня, в українській столиці в одному з будинків на вулиці Архітектора Вербицького стався нещасний випадок з маленькою дитиною. У ванній кімнаті захлинувся хлопчик. На жаль, медики не змогли врятувати йому життя. Про це Інформатору повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

У Києві втопилася дитина

Слід зазначити, що загиблій дитині на момент смерті виповнився рік і 9 місяців.

Згідно з попередньою інформацією, мати маленької дитини залишила її у ванній без нагляду. Коли жінка повернулася назад, то хлопчик вже не подавав жодних ознак життя. На місце події приїхали медики та лише констатували смерть малюка. Також на місце події направили правоохоронців, яким належить з'ясувати всі подробиці того, що відбувається у цей день.

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні Мечникова рік розпочався з двох унікальних пологів. До медиків надійшла жінка з рідкісним захворюванням — синдром Гольденхара, і жінка на 30-му тижні вагітності.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.