Стало відомо, що 4-річного хлопчика привалило трьома металевими дверима, в результаті чого у малюка встановили перелом стегнової кістки. Про це повідомляє користувач Олександр Суворов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

4-річний хлопчик, Facebook

Так, нещасний випадок стався в Києві в Дитячій Поліклініці №2, що на проспекті Правди. Мати привела до поліклініки своїх дітей, які захворіли на вітряну віспу.

"Коли мама в реєстратурі отримувала талон до лікаря в цей час маленький хлопчик, ненароком зачепив важкі металеві двері які стояли підперті на стіну в результаті троє металевих дверей привалили дитину. Напередодні тут проводили ремонтні роботи але ніякої загороджувальної стрічки не було", - написав Суворов.

Швидка допомога приїхала лише через 20 хвилин, а дитина весь цей час лежав на підлозі в шоковому стані.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дитину госпіталізовано в Дитячу Клінічну Лікарню/1 попереду чекає операція але через хворобу вітряної віспи, операцію перенесли коли стан дитини покращиться", - розповів користувач.

❗❗❗Сьогодні 13.01.2020 року в моєї сім'ї трапилося лихо. Чотирирічного (3 роки 9 міс.)хлопчика привалило троє...

Geplaatst door Александр Суворов op Maandag 13 januari 2020

Нагадаємо, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.

Як повідомляв портал Знай.иа в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.иа писав, що в Дніпрі рік розпочався з двох унікальних пологів, які пройшли успішно.