На ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Про це повідомляє інформаційний портал "Данкор онлайн".

У понеділок, 13 січня на ходу загорівся поїзд, який їхав із Шостки до Києва. Ця пригода сталася між селами Халимоново і Бахмачем Чернігівської області.

На місце події прибули рятувальники, які оперативно ліквідували загоряння. На щастя, постраждалих в результаті події немає.

Загорівся поїзд Шостка-Київ

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пасажирам поїзда довелося чекати п'ять годин поки ліквідовують наслідки пожежі і прибуде інший локомотив. Всі вагони були перечеплені до іншого локомотива і успішно доставлені до Києва.

Через закриття руху поїздів на ділянці затримувалися наступні поїзди № 785 Київ-Шостка на 2 години; № 46 Ужгород-Лисичанськ на 40 хвилин, № 788 Київ-Шостка - більше години.

Зараз в Укрзалізниці встановлюють причини і обставини події.

Нагадаємо, потужний вибух та масштабна пожежа: у Росії злетів у повітря нафтовий завод, відео з самого пекла

Як повідомляв Знай.uа будинок пенсіонерки згорів до тла на Харківщині.

Крім того, Знай.uа писав про те, що ввечері в селі Нечуивка Ямпільського району сталася пожежа в результаті чого дворічний хлопчик отримав 90% опіків всього тіла.