На днях у столиці сталося унікальне весілля, яке ще жодного разу не бачила України. Так, боєць АТО, який приїхав зі Львову, обвінчався з власною коханою прямісінько на київському вокзалі.

Як відзначається, одружилися у столичному залі очікування для воїнів ООС ветеран АТО Олексій Скриба та психолог Дар'я Казакова. Наречений з коханою спеціально приїхали зі Львова до Києва, аби повінчатися та зробити це саме у столичному вокзалі.

Подружня пара

Познайомилася пара також непросто: сталося це на танцювальному гуртку для бійців ООС, які проходили реабілітації. Саме дівчина і помітила свого коханого - танкіста 28 окремої механізованої бригади ЗСУ, який воював на сході чотири роки та втратив можливість вільно пересуватися.

"Із Льошею у нас була любов з першого погляду. Пропозицію він зробив, коли ми були на відпочинку в Будапешті, а рівно через 100 днів після нашого знайомства ми повінчалися", - зізнається дівчина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Подружня пара

За словами військового, рішення стосовно весілля на вокзалі прийшло досить спонтанно, але він про це не шкодує.

"Я живу в Донецькій області, звідки виїжджаю не так часто. У ті числа, на які планували весілля, я збирався бути в Києві, причому весь день у мене був розписаний по годинах. Ось ми і придумали нетривіальне рішення: зустрітися на столичному вокзалі і прямо там здійснити обряд", - розповідає військовий.

Нагадаємо, що у Полтаві молодята влаштували свято не тільки собі, але і декільком десяткам тварин, які перебувають у притулку "Чак".

Як повідомляв портал Знай.ua, молодятам варто пам'ятати, що високосний рік може негативно відбитися на їхній долі.

Також портал Знай.ua писав, що незнайома жінка у вінчальній сукні шокувала гостей весілля в британському місті Абердєр.