У Києві пройде легендарний гік-фестиваль Comic Con Ukraine 2020. Організатори вже опублікували анонс грандіозної події, почали продаж квитків і навіть оголосили спеціального гостя.

Відомо, що Comic Con Ukraine 2020 відбудеться 5 і 6 вересня, йдеться на офіційній Facebook-сторінці заходу.

Спеціальний гостем фестивалю став Бен Бергманн, більш відомий як Maul Cosplay. Косплей Відьмака у втіленні Бена підкорив серця мільйонів фанатів. Також він є офіційним косплеером CD Project Red – розробника відеоігор The Witcher та Cyberpunk 2077.

Comic Con

Що увійде в програму Comic Con: грандіозне Cosplay- і Cover Dance-шоу на головній сцені з призовим фондом 100 000 гривень; зустрічі з зірками; ігрові турніри; стенди від компаній кінопрокату та ігрових розробників; презентації коміксів; авторські виставки; концерт; тематичний маркет; десятки яскравих фотозон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що рок-гурт "Ленінград" виступить на одному з найвідоміших музичних фестивалів у світі – Сoachella.

Як повідомляв портал Знай.uа, Marvel продала перший комікс про супергероїв, який вийшов ще в 1939-му році за рекордні 1,26 млн доларів.

Також портал Знай.uа писав, які українські фільми варто подивитися в 2020 році.