У Києві на даху однієї з багатоповерхівок помітили незвичайну прибудову. Замість величезної мансарди з шикарним видом тут побудували справжню церкву.

Відповідні фото були опубліковані в Telegram-каналі "Kyiv Live".

Так, в українській столиці в мікрорайоні Оболонь помітили приватну церкву на даху багатоповерхівки. Місцеві жителі розповіли, що цю прибудову почали будувати ще в 2010 році, проте ніхто точно не знав що там буде. Спочатку все було схоже на будівництво мансарди, і ніхто і уявити собі не міг, що там зведуть цілу церкву.

У Києві на даху багатоповерхівки побудували церкву Фото: Kyiv Live

Відомо, що приватна церква побудована над двоповерховою квартирою київського бізнесмена. Однак його особа невідома. При цьому на даний момент також невідомо, чи був у будівельників дозвіл на спорудження такої церкви на даху багатоповерхівки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сама церква квадратної форми й має хрест та невеликий купол. Також на фасаді будівлі зображені ікони святих.

Нагадаємо, п'яна в дрова киянка порвала "п'яту точку" в метро: новорічний конфуз потрапив на камеру.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , різдвяний десерт від "Ревізор Х": Панкова відкрила секрет ідеальних макаронів.

Також "Знай.ua" писав, новорічний стіл 2020: які страви порадують Білого щура і принесуть достаток.