Увечері в суботу, 11 січня, у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждав киянин. Зловмисники втекли з місця події, проте пізніше їх все ж вдалося затримати. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Бійка зі стріляниною, Нацполіція

Так, між компанією з 3 чоловіків і їх знайомим зав'язався конфлікт. П'яний перехожий вирішив допомогти у вирішенні конфлікту, але втягнувся в бійку. В результаті чоловік отримав струс мозку. Один з трьох товаришів дістав травматичну зброю і вистрілив у повітря. Після цього чоловіки втекли.

Постраждалого госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Також на місце події виїхали копи та слідчо-оперативна група, яка встановила всіх учасників бійки. До того ж, було вилучено гільзу, яку направили на експертизу, і пістолет одного з чоловіків.

Бійка зі стріляниною, Нацполіція

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Компанію успішно затримали. Проти них відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство). Чоловікам загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що в одеському гуртожитків під час святкування Різдва 38-річний чоловік підірвав гранатою своїх сусідів і спробував втекти.

Як повідомляв портал Знай.ua, Могильовський обласний суд виніс смертний вирок двом братам – 21-річному Іллі і 19-річному Станіславу Костевым за жорстоке вбивство вчительки Наталії Костриці.

Також портал Знай.ua писав, що літній американець Роберт Томас стріляв у співробітника комунальної служби в ході конфлікту, що розгорівся через пошкодженої труби.