Поки світ гадає, чи існує насправді глобальне потепління, кияни на власному прикладі демонструють, що будь-якою погодою можна насолоджуватися. Наприклад, у метро було помічено чоловіка, який мав на собі лише шорти та футболку. Відповідний знімок розмістили у соціальних мережах.

На фото помітно, що чоловік одягнений у легкий одяг, у той час, як пасажири навколо нього кутаються у теплі пуховики та пальто.

Фото: соцмережі

Невідомо, чи з власної волі пасажир вдягнувся таким чином, чи, як жартують у коментарях, його роздягнули столичні шахраї. Можливо, він був на відпочинку у теплих країнах, і повертається з аеропорту.

У будь-якому випадку, чоловік-морж зумів здивувати киян, а також вчергове нагадав, що у Києві тримається аномально тепла, нетипова для зими погода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві зафіксовано небезпечні показники забруднення повітря, що в чотири рази перевищує допустиму норму.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий інтернет-ресурс IMDB оприлюднив рейтинг найбільш очікуваних кінопрем'єр 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що глобальне потепління, яке провокує масштабні зміни клімату, може також спровокувати продовольча криза. За те, що потепління призводить до потопу, цунамі, спеки і посухи, врожайність ключових сільськогосподарських культур погіршується.