У суботу, 11 січня, на киян чекає малоприємна погода з хмарами і затяжним дощем. Опади почнуться вночі, трохи вщухнуть вдень і знову поновляться до вечора. Такий невеселий прогноз опублікували на сайті Sinoptik.

На зміну невеликим морозів, що панували в столиці протягом зимових свят, знову прийшло потепління. Градусники покажуть 4-6 градусів тепла, вдень 2-4 градуси вище нуля вночі.

Найтеплішим цей день у Києві був у 1991 році, тоді повітря прогрілося до рекордних 11,1 градусів тепла. Найхолоднішим - в 1950 році, тоді в столиці чаклували морози в 31 градус.

Погода в Україні 11 січня, Укргідрометцентр

У православній традиції 11 січня вшановують пам'ять 14 тисяч немовлят, убитих царем Іродом у Вифлеємі. У цей день наші прапрабабусі намагалися приділити особливу увагу своїм дітям, пригощаючи їх смакотою і розповідаючи казки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Молоді люди традиційно відправлялися на вечерницу, де знайомилися, співали, танцювали і весело проводили час.

В цей день помічали погоду за вітром – північні пориви обіцяли лютий мороз, особливо якщо небо при цьому залишалося ясним і безхмарним. Вітер із заходу ніс з собою швидке потепління і затяжні дощі.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.