В Українській столиці з'явилися нові евакуатори, які допоможуть розправлятися з "героями парковок" за лічені хвилини.

У Києві з'явилися нові, більш мобільні та швидкі евакуатори, які піднімають автомобіль спеціальними утримувачами і забирає авто протягом хвилини. Відео нових евакуаторів з'явилися в спільнотві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Скріншоти


"Обіцяні нові евакуатори вже на дорогах міста Києва. Зустрічайте!" — підпис під відео "Київ Оперативний".

Власники нових евакуаторів ще не підписали договір з інспекцією по парковці, тому вони ще не приступили до роботи у Києві. Дмитро Рахматуллін, директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА розповів, що інспекція по парковці укладе договір на наступному тижні.

Поки що невідомо, скільки нових евакуаторів буде працювати на вулицях Києва.

Обіцяні нові евакуатори вже на дорогах міста Києва. Зустрічайте)

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 januari 2020

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Як повідомляв Знай.іа, українцям варто підготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Також Знай.іа писав про те, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.