На популярному туристичному порталі Big 7 Travel опублікували рейтинг країн, які обов'язково потрібно відвідати в новому десятилітті. Київ став другим з півсотні місць світу, в яких варто побувати.

Зокрема, автори рейтингу вважають, що в найближчі 10 років українська столиця стане одним з найбільш перспективних туристичних напрямків. Київ рекомендують відвідати заради давньої історії, найкрасивіших соборів, поєднання Київської Русі, радянської епохи новітньої української історії.

Крім того, приїхавши в Київ, можна отруїтися і в Чорнобиль, який знаходиться досить недалеко від столиці. Пам'ять про Чорнобильську катастрофу досі жива в суспільстві і сильно на нього впливає.

Автори рейтингу додають, що Україна – велика і цікава країна, про яку у світі до сих пір дуже мало знають. Вона вражає своєю культурою, традиціями та історичною спадщиною.

На 2020-ті роки укладачі рейтингу прогнозує сплеск розвитку барних і ресторанних комплексів у Києві, і це ще одна причина відвідати Україну.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У першу десятку рейтингу також увійшли Гваделупа (Кариби), Київ (Україна), Бостон (Массачусетс, США), Сан-Хосе (Коста-Ріка), Новий Орлеан (Луїзіана, США), Мельбурн (Австралія), Белфаст (Північна Ірландія), Салар де Уюні (Болівія), острів Капити (Нова Зеландія), Сінгапур.

Нагадаємо, що в Україні в цьому році до осені планують запустити єдиний туристичний портал, який буде працювати як онлайн, так і в телефонному режимі.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром, відповідальним за іноземні справи Султанату Оман Юссуфом бін Аляві Абдаллою бен.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві розгорнули кампанію "Посели іноземця безкоштовно!", щоб українці не виглядали в очах іноземних гостей баригами.