У Києві суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним у вбивстві дівчаток у Новорічну ніч. Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

У прокуратурі нагадали, що 16-річну Марію Каминіну та 19-річну Єву Лисенко знайшли мертвими в орендованій квартирі в Києві. Тіла дівчат були зв'язані, на них чітко виднілися численні ножові поранення. Напередодні рідні подали дівчаток в розшук – вони не повернулися додому 2 січня.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці затримали підозрюваних в Одесі: 34-річного раніше судимого за зґвалтування неповнолітньої Ксендзика Сергія і його можливу співучасницю, 20-річну Бершацьку Єлизавету.

У відповідності з рішенням суду, підозрюваних відправили під варту на строк у два місяці без права внесення застави. Їх підозрюють у подвійному умисному вбивстві (п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України), і в розбої (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України).

Їм загрожує від 10 до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в суботу, 4 січня, Україну сколихнула страшна новина - киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла в шафі трупи двох молодих дівчат

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.