У Києві у різдвяну ніч 7 січня до служби швидкої допомоги надійшов виклик для 4-річної дитини, якій стало зле. Однак прибувши на місце, медики констатували, що там вже перебували 3 екіпажі поліції.

Швидка медична допомога, фото: Головна
Швидка медична допомога, фото: Головна

Подробиці інциденту повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Батьки дитини були п'яними, після допомоги дитині батько відмовився від госпіталізації. Перебуваючи в агресивному стані, чоловік відібрав робочі телефони і напав на лікаря бригади з кулаками. В результаті інциденту, лікаря госпіталізували.

"Різдвяна ніч пройшла неспокійно! Знову було здійснено напад на бригаду Е(Н)МД. 07.01.2020 року о 02:40 хв. до служби "103" надійшов виклик до 4 річної дитини. Прибувши на місце виклику вже знаходилось 3 екіпажа поліції. Батьки дитини були в хмільному сп’янінні, після допомоги дитині батько дитини відмовився від шпиталізації. Знаходячись в агресивному стані, чоловік відібрав робочі телефони та напав на лікаря бригади. Внаслідок чого лікаря було шпиталізовано до ЛШНМД", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот Facebook

Кияни залишили під публікацією гнівні коментарі, відзначивши, що поліція часто халатно ставиться до виконання своїх прямих обов'язків.

"3 екіпажі не змогло, захистити бригаду з 2 чоловік, що лікаря було шпиталізовано?", "Чим займалася поліція, поки били лікаря?", - обурюються користувачі.

Нагадаємо, як не потрапити у лікарню через олів'є

Як повідомляв портал "Знай.ua", різдвяний десерт від "Ревізор Х": Панкова відкрила секрет ідеальних макарон

Також "Знай.ua" писав, новорічний стіл 2020: які страви потішать Білого.