7 січня українці святкують Різдво. Невід’ємним атрибутом святкування є колядки, які прославляють новонародженого Ісуса Христа. Колядники йдуть від хати до хати, сповіщаючи благу вістку – народження Божого дитяти.

З давніх-давен це була весела пора. Особливо “бешкетувала” молодь — дівчата й хлопці перевдягалися у чудернацькі костюми, ходили по хатах колядувати та влаштовували вертеп, "заробляючи" таким чином солодощі та гроші.

Ці традиції збереглися і досі. Молодь і сьогодні в період різдвяних свят залюбки перевдягається в персонажів вертепу та ходить з колядками по домівках.

Однак, дехто слово "вертеп" розуміє по своєму, і замість того, щоб перевдягатись - роздягається, плутаючи вертеп зі стриптизом.

Саме так "оригінально" підійшли до колядування двоє дівчат із Києва, які у костюмах Playboy-зайчат навідались до квартири багатого "дяді".

Популярні новини зараз
ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Відео "нового рівня" київських колядниць оприлюднив Telegram-канал Новини Країни+ .

"Отак відкриєш декілька разів і розоришся...", - підписали відео в Telegram-каналі.

Тут, як кажуть, без слів. Для когось свято, а для когось робота. А якщо робота от така, ну то от такі і колядки...

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яна киянка "роззула" сиріт з дитбудинку