Цинічне пограбування сколихнуло різдвяний Київ - злодії серед білого дня вкрали речі, які призначалися для дитячого будинку.

Про це повідомляє паблік "Х*евый Киев" та публікує скандальне відео.

На кадрах видно, як невідомі чоловік і жінка обікрали бокс благодійного фонду. Його встановили для того, щоб люди приносили речі та іграшки для вихованців дитячих будинків.

Скріншот відео

За інформацією очевидців, інцидент стався на вулиці Драгоманова в Дарницькому районі столиці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На відео видно, як пара напідпитку серед білого дня залізла в бокс з речами. Чоловік підсадив даму, яка покопавшись в зібраних волонтерами речах і розжилася чобітками.

Після того, як "молодий чоловік" допоміг "дівчині" спуститися, пара спокійнісінько забрала свої речі, пляшку алкоголю і пішла далі, похитуючись.

Перехожі лише з подивом поглядали на дивні витівки пари, але ніхто не зробив їм навіть зауваження, не кажучи вже про те, щоб викликати поліцію.

Варто додати, що такі "контейнери добра" з'явилися в столиці ще влітку 2018 року. Ідеєю волонтери надихнулися в Німеччині. І вже за кілька тижнів після установки першого боксу його намагалися зламати злодії.

Нагадаємо, в польському місті Пястув під Варшавою 44-річний українець напав зі зброєю на свого боса. Про це пише місцеве видання RMF24.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Англії невідомі поранили молодого франковчанина ножем і зникли з місця злочину.

Також портал Знай.ua писав, що трагедія з українцями в Польщі сколихнула весь світ. Моторошне вбивство 24-річного громадянина України здійснив його 42-річний співвітчизник.