Український художник Андрій Петренко, відомий дошкульними карикатурами на відомих політиків, креативно відреагував на запрошення російському політика, а нині бізнес-тренера Ірини Хакамади виступити на освітньому форумі, який відбудеться наприкінці лютого в Києві.

На опублікованій ним у мережі карикатурі росіянка зображена в косоворотці і "комісарських" чоботях. У політ "чимдалі" її відправляє велетенський чобіт з підошвою у кольорах українського прапору, що означає, за авторським задумом, що росіянку тут не чекають.

Карикатура на Хакамаду художника Андрія Петренка

"Товарищ Хакамада! Крымнашу в Киеве не рады", — прокоментував автор свій малюнок.

Нагадаємо, в Києві, 27 лютого в рамках "форуму мрійників" Dream Big Forum вступить відома письменниця і бізнес-коуч Ірина Хакамада. Про це повідомила компанія-організатор на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв Знай.иа молоко на губах не обсохло: у Франківську схопили малолітню "минершу".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Знай.иа писав, пішла з життя зірка серіалу "Домашній арешт" Людмила Мальцева: захоплювалися мільйони.