З'явилася інформація, що вже у вівторок, 7 січня, співвласники київського торгового центру Dream Town Гарік Корогодський і Олександр Меламуд обіцяють пригощати всіх бажаючих розсолом з закусками і приводити в норму після новорічних свят. Про це Гарік Корогодський повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Гарік Корогодський і Олександр Меламуд

"Увага, працює опохмілятор", - написав він.

Так, в самому торговому центрі повідомляють, що готують багато розсолу, сало, соління і закуски. Наголошується, що це вже не перша ініціатива, коли інвестори ТРЦ беруть участь у святкових подіях. Так, у грудні вони очолили костюмований парад Санта Клаусів. Олександр Меламуд був у костюмі зеленої красуні – новорічної ялинки, а його партнер Гарік Корогодський виступав у ролі поганого Санта Клауса.

Фото, Facebook

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Слід зазначити, що бізнесмени будуть чекати гостей з 11 до 12 в ТРЦ Dream Town, 1 частина (Оболонський проспект, 1б), атріум "Греція", на третьому поверсі біля новорічної ялинки.

Нагадаємо, що міцні алкогольні напої необхідно вживати в міру і відповідально підходити до вибору закусок.

Як повідомляв портал Знай.ua, 43-річна російська телеведуча Дана Борисова відверто зізналася, що в молодості пила абсолютно всі спиртні напої.

Також портал Знай.ua писав, як повернутися до життя після бурхливого Нового року.