У понеділок вранці, 6 січня, правоохоронці затримали в Одесі підозрюваних у жорстокому вбивстві двох юних дівчат, яке сталося 4 січня в одній з квартир на вулиці Кирилівській в Києві.

Фото: Київ. ДТП

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

За інформацією правоохоронців, затримання відбулося приблизно в 04:40 ранку.

Напередодні поліції вдалося встановити особи підозрюваних. Ними виявилися раніше судимий 34-річний Ксьондзик Сергій Дмитрович і 20 - річна Бершавская Єлизавета Василівна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підозрювані у вбивстві дівчат, фото: dtp.kiev.ua

У поліції розповіли, що підозрюваних розшукували у Києві кілька днів, проте вони встигли покинути столицю. Їх вдалося затримати лише на залізничному вокзалі Одеси.

"Чоловіка і жінку за орієнтуванням затримали місцеві поліцейські на залізничному вокзалі. Їх передали слідчо-оперативній групі київської поліції для проведення слідчих дій", – інформують правоохоронці.

З підозрюваними зараз проводяться слідчі дії.

Тіла дівчат, Маші Каминіна і Єви Лисенко, с ознаками насильницької смерті були знайдені в шафі на балконі орендованої у місцевої жительки квартири у Києві 4 січня. Поліція оголосила в розшук 34-річного чоловіка і 20-річну дівчину, які знімали цю квартиру на новорічну ніч.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.