У вівторок, 7 січня, у Києві відбудуться масові заходи з нагоди шанованого усіма християнами свята - Різдва Христового.

Головне дійство буде відбуватися у центрі столиці, тому українців просять звернути увагу на зміни розкладу транспорту цього дня.

Різдво, фото: Уніан
Різдво, фото: Уніан

Всіх, хто збирається відвідати центр столиці, просять звернути увагу на заборону руху транспорту з 12:00 до 17:00 вздовж Володимирського проїзду та вулиці Володимирської (від будинку № 23 на вулиці Софіївській до провулка Рильського) і на зміну роботи громадського транспорту.

Зміни торкнуться підземки. На станції метро "Золоті ворота" всі ескалатори будуть працювати на підйом для уникнення тисняви на платформі. Також можливе обмеження або закриття на вхід до станцій метро "Хрещатик", "Контрактова площа", "Поштова площа" і "Майдан Незалежності".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Станція метро "Хрещатик", Вікіпедія
Станція метро "Хрещатик", Вікіпедія

Тролейбуси № 6, 16, 18 курсуватимуть за зміненими маршрутами:

№ 6 — від Мінського масиву до ст. м. "Лук'янівська";

№ 16 — від вул. Академіка Щусєва до Повітрофлотського шляхопроводу;

№ 18 — від вул. Сошенко до Повітрофлотського шляхопроводу.

Нагадаємо, обміняли не всіх: скільки українців залишається в руках окупантів

Як повідомляв портал "Знай.ua", звільнений з полону журналіст зізнався, чому переметнувся на сторону бойовиків: "Все в необмеженій кількості"

Також "Знай.ua" писав, поближче до Зеленського: де і як зустрів Новий рік олігарх Коломойський