У Києві пасажири станції метро "Харківська" скаржаться на навалу гризунів, які буквально збивають людей з ніг і никають підземкою у пошуках поживи.

Про це пише "Типовий Київ" на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що щури вільно бігають тротуарами та підземними переходами і зовсім не бояться людей.

"Небезпечне сусідство: біля станції столичного метрополітену "Харківська" пасажири помітили полчища щурів! Гризуни вільно бігають тротуарами та підземними переходами. Хоч це і символ Нового року, жителі бояться заходити в метро, проходячи повз них. Щури уже абсолютно не бояться людей. Гризунів у районі "Харковської" ніхто не знищує, оскільки територія їх проживання - "нічия", - йдеться у публікації.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Жах, цілі сімейства бігають", "Щури розносять небезпечні інфекції. З чого чума колись починалася, пам'ятаєте", "Добре що ми переїхали у інший район", "Ситуація така по всьому місту. На вокзалі прости кишить ними", - пишуть користувачі.

Скріншот facebook

Скріншот facebook

Нагадаємо, що в рік Білого Пацюка 2020: топ знаків Зодіаку, які ризикують втратити все.

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни поспішають зробити покупки перед Різдвом - черги за м'ясними виробами на Привокзальному ринку буквально кілометрові і нагадують черзі за ковбасою в Радянському союзі.

Також портал Знай.ua писав, що у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини. Журналісти з'ясували, з чого насправді зроблені сосиски, ковбаси і пельмені, які продаються на прилавках магазинів.