У Києві господиня квартири, що здавала житло подобово, після свят знайшла на балконі в шафі тіла двох дівчат. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції Київщини.

Як повідомляється, знайдені дівчинки – місцеві мешканки. Старша – Єва, 2000 року народження. Молодшій, Марії, було всього 16 років.

За словами господині приміщення, квартиру на Новорічну ніч і ще кілька днів знімала молода пара. Однак 3 січня жінка отримала повідомлення про те, що молоді люди звільнять житло раніше.

Вже 4 січня, прибираючи у квартирі, господиня виявила два трупи. Тіла були зв'язані скотчем, на них добре видно численні ножові поранення.

Фото: Київ. ДТП

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Про зникнення дівчат їхні батьки заявили в поліцію ще раніше – 2 січня вони не повернулися додому, з ними пропав телефонний зв'язок.

Що сталося на знімній квартирі, і скільки людей в ній насправді відпочивало, належить з'ясувати київським правоохоронцям. Порушено справу про навмисне вбивство (ч. 2 ст. 115 КК України).

Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.