Під Києвом пішла з дому та безслідно зникла 15-річна дівчинка. Правоохоронці області просять усіх небайдужих долучитися до пошуку дитини. Про це повідомили у прес-службі столичної поліції.

Зазначається, що зниклій Югатовій Катерині – 15 років, вона залишила місце проживання за адресою вулиця Ломоносова, місто Ірпінь, опівдні 2 січня.

Наразі дівчинка додому не повернулася, а родичі та друзі не можуть встановити із нею зв'язок. Де може перебувати неповнолітня, рідні не знають.

Прикмети дитини: на зріст приблизно 168-170 сантиметрів, рудоволоса, із зеленими очима. Статура середня, не худорлява.

Одягнена була у синю куртку довжиною до колін, із капюшоном, отороченим чорно-білим хутром, джинси синього кольору. На ногах - чорні зимові напівчоботи, на голові - чорна шапка з балабоном.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Батьки та правоохоронці просять повідомити будь-яку інформацію, яка могла б допомогти відшукати Катерину та повернути її додому. У поліції зазначають, що підлітки часто тікають з дому та опиняються у небезпечних для життя ситуаціях.

Нагадаємо, на Вінниччині зникла дитина - 12-річний Микита Іванов пішов з центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Жмеринці і досі не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику.

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.