Новорічна ніч 2020 року назавжди запам'ятається жінкам, які стали мамами під бій святкових Курантів. У столиці таких щасливих матусь – шість десятків, повідомили в Міському науковому інформаційно-аналітичному центрі медичної статистики.

Поки всі інші жителі та гості столиці зустрічали Новий рік за святковим столом у колі друзів і рідних, лікарі і медсестри київських пологових будинків займалися важливою справою – допомагали з'явитися на світ новим українцям.

Всього за новорічну ніч у столиці з'явилося 62 малюка. З них 33 дівчинки та 29 хлопчиків. При цьому дві матусі народили по двійні.

За словами однієї з мам, яка виступила в сюжеті ТСН, її малюк став першим, хто народився в столиці в 2020 році – акушери зафіксували його появу на світ 1 січня о 00:01.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові дівчинка, що з'явилася на світ з дуже маленькою вагою 480 г і зростом 27 см, знайшла люблячу сім'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Верховній Раді триває підготовка законопроекту, який дозволить розділяти вагітності відпустка між різними членами родини.

Також портал Знай.uа писав, що у відділі реєстрації актів цивільного стану Мелітополя Запорізької області розповіли про те, які імена були найпопулярнішими серед молодих батьків у минулому році.