В ніч з 1 на 2 січня в Солом'янському районі столиці за адресою вулиця Академіка Кабулкова, 1 між чоловіком та компанією стався конфлікт. В результаті чоловікові завдали тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє Інформатор.

У Києві чоловіку вистрілили в голову, Інформатор

На місце події прибули копи, які з'ясували, що між потерпілим чоловіком та групою невідомих людей стався конфлікт. Однак на цьому конфлікти не закінчилися. Чоловіка жорстко побили, а також вистрілили йому в голову.

Потерпілого з пораненням тім'яної частини терміново госпіталізували в лікарню. Слід зазначити, що правоохоронцям все-таки вдалося затримати підозрюваного. За попередніми даними, постріл був зроблений з револьвера під патрон флобера.

Нагадаємо, що у Черкасах двоє чоловіків намагалися зробити відбивну з водія лімузина. Потерпілий звернувся до копам і розповів, що чоловік напав на нього з молотком і наніс тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, під Одесою у військовій частині товариші по службі побили жінку.

Також портал Знай.ua писав, що російська телеведуча Дана Борисова знову повернулася до наркотиків і навіть викликала "швидку", щоб лікарі полегшили її ломку. Через кілька днів після цього інциденту медична допомога знадобилася вже дочки Дани Борисової – 12-річній Поліні. Підлітка госпіталізували зі струсом.