В київському аеропорту "Бориспіль" у перший день 2020 року був затриманий злісний боржник по аліментах, який прямував в Дубай. Про це розповіли в Державній прикордонній службі України.

Як повідомляється, інформація про те, що 36-річний чоловік ухиляється від виплати аліментів та не має права на виїзд з країни, містилася у відповідній базі даних ДПСУ.

Затриманого боржника правоохоронці провели в службове приміщення, і там повідомили, що йому відмовлено в праві перетину держкордону, оскільки він не сплачує аліменти на утримання власної дитини.

У відповідь чоловік став кидатися на працівників ДПСУ, грубити, матюкатися і погрожувати, а також обурювався, що йому повинні виплатити компенсацію за пропущений рейс. Зокрема, він пообіцяв прикордонникам «купу г*вна тут навалити». Крім того, він плюнув в обличчя правоохоронцю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У відповідь прикордонникам довелося застосувати силу, оскільки затриманий не збирався угамовуватися. За фактом його хуліганських дій склали протокол про адміністративне правопорушення. Тепер у його справі буде розбиратися суд.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про покупку уживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, власникам євроблях винесено кінцевий вирок величезні штрафи доведеться заплатити кожному.

Також портал Знай.uа писав, що штрафи не лякають: нові санкції не зупинили потік євроблях до України.