У Києві на наступний день після святкування Нового року зникла 13-річна школярка - батьки дівчинки благають про допомогу.

Інформацію про зниклу, прикмети та фото опублікували на сторінці "Розшук дітей" в Facebook.

"Солом'янським УП розшукується Домбровська Ірина Олегівна 2006 р., яка 02.01.2020 пішла з дому і не повернулася до теперішнього часу. Дівчина худорлявої статури, волосся світло-русяве, середньої довжини, очі блакитні, зріст 155. Була одягнена у куртку-парку темно-зеленого кольору, сірі штани та кросівки білого кольору", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Скріншот Facebook

Прохання уважно придивитися до фотографії, якщо ви бачили цю дівчинку чи знаєте щось про її місцезнаходження повідомте про це на спеціальну лінію 102, від цього може залежати життя дитини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа , на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.

Також Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.