Як відомо, до кінця новорічних свят залишилося не так й багато час. А відтак, у Київській міській державній адміністрації завчасно закликали мешканців столиці не викидати "зелену" красуню, а навпаки - віднести у пункти приймання. Відповідне повідомлення з'явилося на сайті КМДА.

"Не викидайте ялинки, а здайте на перероблення. Зібрані дерева перероблять на тріску на спеціальному механізмі й навесні використають для захисту ґрунту від пересихання та перегріву лунок вічнозелених рослин", - йдеться в повідомленні.

Пункти здачі ялинок

Як відзначається, наразі на теренах Києва вже запрацювали таких 15 пунктів, де підготували спеціальні майданчики для збору новорічних ялинок. Відтак, серед них: 7 працюють за графіком Пн-Пт 8.30-17.30, інші 7 — скорочений день у п’ятницю. Щоправда, пункт на вулиці Герцена, 6 працюватиме включно з вихідними.

Нагадаємо, відкачували одного, забрали двох: у потрійному ДТП під Києвом постраждав медик швидкої.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, в Україні масово закривають АЗС: що відбувається.

Також портал Знай.uа писав, що Puma і Ader Error зняли в Києві захоплюючий ролик з українськими моделями.