У Києві в Печерському районі в новорічну ніч у великій компанії стався конфлікт. Словесна перепалка переросла у стрілянину, постраждали двоє осіб.

Інцидент стався на вулиці Велика Васильківська, повідомляє пресслужба Національної поліції у столиці України.

"До поліції надійшло повідомлення про бійку біля будинку на вулиці Великій Васильківській. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Попередньо встановлено, що між учасниками інциденту розпочалася словесна перепалка, яка переросла в бійку, під час якої один із учасників дістав травматичну зброю та здійснив декілька пострілів", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Стрілянина під Києвом, Національна поліція
Стрілянина під Києвом, Національна поліція

На щастя, пістолет був травматичним та стріляв гумовими кулями. Його разом з гільзами вилучили працівники поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі відділу Печерського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.