Жахлива подія сталася під Києвом, в районі села Велика Стариця. Група підлітків вирішила покататися на автомобілі і потрапила в криваву аварію, в результаті якої смертельно небезпечні поранення отримала 16-річна дівчина. Її тіло було виявлено в кущах навпроти місця ДТП, повідомляє спільнота "ДТП. Київ" на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як уточнюється, спочатку була інформація про те, що у пошкодженому автомобілі знаходилися четверо підлітків віком від 13 до 17 років. Після того, як автомобіль перекинувся, вони нібито покинули місце події, самостійно звернувшись за медичною допомогою.

Однак пізніше, коли на місці аварії почали перевертати автомобіль, «помітили в кущах ногу».

Скрін, ДТП. Київ

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З'ясувалося, що в машині було п'ятеро пасажирів, а не четверо, як стверджували самі підлітки. Після аварії 16-річну дівчину, яка сильно постраждала, водій і його попутники відтягли в кущі і там сховали. Вона була ще жива, але водій заборонив викликати до неї швидку допомогу, а своїм співучасникам наказав мовчати про те, що трапилося.

Скрін, ДТП. Київ

Потім він зняв з машини номери і зник з місця ДТП. Водій і ще двоє хлопців отримали легкі подряпини, ще дві дівчинки – переломи рук і стегна.

Нагадаємо, відкачували одного, забрали двох: у потрійному ДТП під Києвом постраждав медик швидкої.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в Україні масово закривають АЗС: що відбувається.

Також Знай.uа писав про те, що вінничанин втратив "крихітку" на відпочинок в Одесі: "Завели і поїхали".