В столиці з 2 січня почне роботу "Казковий трамвайчик" – книжково-бібліотечні розваги від Національної бібліотеки України для дітей.

Про це повідомляє прес-служба "Київпастрансу".

"Казковий трамвайчик" збирає дітей вже протягом п'яти років. Під час заходів можна ознайомитися з новітніми українськими книгами для дітей, взяти участь у цікавій подорожі разом з літературними героями, подивитися лялькову виставу, почитати і позмагатися в конкурсах і вікторинах.

Зимовий "Казковий трамвай" розпочне свою роботу 2 січня в 11:00. Участь зможуть взяти всі юні читачі у віці від 3 до 10 років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Креативні бібліотекарі головної дитячої бібліотеки України проводять театралізовані казкові читання, вже підготували до роботи незвичайну "трамвайну" бібліотеку для дітей чекають нові книги, розваги, головоломки, настільні ігри, іграшки, аквагрим і цікаві майстер-класи.

Бібліотечні розваги в трамвайчику триватимуть 2, 3, 8, 9 і 10 січня 2020 протягом двох годин – з 11:00 до 13:00.

Для того, щоб якомога більше дітей змогло потрапити в трамвайчик, час перебування у ньому для однієї дитини буде обмежено до однієї години. Батьки в цей час зможуть отримати консультації та поради бібліотекаря з читання дітей, ознайомитись з новими надходженнями, репертуаром послуг, сервісів, дозвіллєвих програм Національної бібліотеки України для дітей на її інформаційних інтернет-ресурсах.

Послуги "Казкового трамвайчика" безкоштовні. Трамвай під час проведення бібліотечних заходів з 11:00 до 13:00 не рухається, він стоїть на зупинці біля виходу зі станції метро "Контрактова площа" на Подолі.

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому із знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.uа, "Один вдома", "Гремліни" і "Сніговик": оприлюднений список найкращих різдвяних фільмів.

Також Знай.uа писав, що Львів перетворився на звалище після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.