Новорічну ніч традиційно планують провести чимало киян і гостей Києва саме на Софійській площі столиці. Біля головної ялинки країни завжди збираються тисячі людей.

Олена Філонова, фото: прес-служба Нового каналу
Олена Філонова, фото: прес-служба Нового каналу

У новорічних наметах гостей будуть пригощати стравами і зігрівати глінтвейном і чаєм та кавою.

Також гостей будуть дивувати чотири королівства. Королівство подарунків ‒ ярмарок сувенірів і подарунків до свята. Королівство смаку ‒ найсмачніші страви і напої: мюнхенські ковбаски, шашлик, святкова випічка, запашний глінтвейн і багато солодощів. Королівство розваг ‒ казкове місто для дітей із атракціонами, аніматорами, інсталяціями та подарунками. Королівство лайків ‒ численні фотозони на Софійській площі і Володимирському узвозі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Святковий концерт під відкритим небом розпочнеться о 21:00, йдеться в сюжеті ТСН. Гостей розважатимуть музичні колективи і симфонічний оркестр.

Щоб всі бажаючі змогли насолодитися святом, роботу метро і наземного транспорту продовжили на три години. І звісно для "цвіту нації" - для наших дітей розважальні програми для новорічної ночі вже розробляють аніматори - казкові персонажі Діди Морози і Снігуроньки.

Новорічна ніч, фото: mi100.info
Новорічна ніч, фото: mi100.info

Хочеться, щоб всі українців в новорічну ніч забули всі свої проблеми і занурились у казковий світ мрій та добра. І головне не забути взяти з собою гарний настрій.

Нагадаємо, що астрологи попереджають, що для деяких знаків Зодіаку січень стане досить напруженим і важким.

Як повідомляв Знай.uа, погода на завтра змусить повірити у новорічне диво: синоптик потішив українців прогнозом.

Також портал Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.