У Києві правоохоронці виявили шість тигрів, з якими жорстоко поводилися, а також неналежно доглядали. Наразі власник тварин розшукується – йому загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, цими днями столичні правоохоронці отримали повідомлення про те, що на острові Жуків перебувають тигри, яких тримають у жахливих умовах.

Виявлені тигри

Вже на місці поліцейські виявили територію, яка знаходилася під охороною, однак це не завадило знайти шістьох тигрів у вольєрах. Окрім цього, правоохоронці не виявили господаря тварин, тому наразі його шукають.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виявлені тигри

"Ми розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Наразі вирішується питання щодо влаштування тигрів до спецустанов", - зазначили у столичні поліцейські.

Нагадаємо, що похід до зоопарку міг закінчився фатально: тигр накинувся на малюка, момент потрапив на камеру

Як повідомляв портал Знай.uа, гламурною любителькою позувати на камеру виявилася мавпа Капа із зоопарку в Бердянську.

Також портал Знай.uа писав, що відвідувачі луцького зоопарку кинули в клітку з великими тиграми крихітне кошенятко.