У Києві, на вулиці Маршала Якубовського, 2, перехожі випадково звернули увагу на малюка, який самотньо сидів у припаркованій машині. Небайдужі громадяни вирішили дочекатися матір дитини, а також викликали поліцію, розповіли очевидці в співтоваристві «На Теремках» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, маленька дитина 2-3 років була замкнена в автомобілі, незважаючи на те, що на вулиці було вже досить пізно. Люди прочекали маму малюка близько 40 хвилин, але вона так і не з'явилася. Після цього вони вирішили повідомити про малюка правоохоронцям.

Прибулі за викликом поліцейські заявили, що не можуть знайти матір дитини, так як «немає жодних даних».

Пізніше мати все-таки прийшла, а обуреним громадянам і поліції відповіла, що вже не перший раз залишає так дитину. Вона мотивувала свій вчинок тим, що малюк заснув, і вона вирішила його не будити.

Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Кошмар, куди котитися світ! Супер, що не пройшли мимо! Матусю або тата потрібно карати, є закон і розуміння, що ви батьки, і повинні нести відповідальність за своїх дітей!», - пишуть користувачі.

Пізніше батьки також прокоментували ситуацію.

«Я - мама цієї дитини, і я дуже здивована такою активністю майже через 4:00 після того, як ситуація була вичерпана. Кому дійсно цікава доля дитини - вона жива, здорова, нагодована і помита, вже спить. За ті півгодини (так, це було 35 хвилин - з 18:15 до 18:50), поки вона спала одна в машині, припаркованій в 60 метрах від під'їзду в межах прямої видимості з вікон квартири, вона не встигла ні замерзнути (машина була перед тим прогріта), ні злякатися.

Відразу скажу, що я абсолютно згодна з тим, що залишати дитину в машині навіть у таких умовах - це погано, дуже погано, і так не можна робити. Але бувають різні ситуації в житті, і це теж слід враховувати. В даному випадку очевидної небезпеки для її життя і здоров'я я не побачила (включаючи температурний режим, видимість/освітлення парковки, машина на сигналізації тощо). Але тепер, з такою "увагою" від небайдужих громадян, які, як виявилося і вікна полізуть бити, я розумію, що це було дуже небезпечно», - написала жінка.

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюка, звіряча розправа потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати гицелів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював кішок і собак.