Наступили останні вихідні 2019 року. І якщо ви вирішили провести цей вікенд так, щоб запам'ятати надовго, якраз найвища пора відвідати найяскравіші заходи Києва.

Якщо у вас досі з якихось причин не святковий настрій, то він у вас точно з'явиться після відвідування цих новорічних локацій.

Новорічне містечко на Софійській площі

У Києві офіційно і урочисто відкрили новорічне містечко на Софійській площі. Разом з запалюванням вогнів головної ялинки країни на території містечка запрацювали всі розважальні локації для дітей та святковий ярмарок.

На Софії на вас чекає:
Королівство смаку з мюнхенськими ковбасками, святковою випічкою, напоями та солодощами.
Королівство подарунків - товари від сотень майстрів з усієї України.
Королівство розваг - казкове містечко для дітей з атракціонами, аніматорами, інсталяціями та подарунками.
Королівство лайків - численні фотозони за мотивами німецьких казок на Софійській площі і Володимирському узвозі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Winterra: легенда казкового краю

Winterra - одне з найяскравіших шоу в Києві. Воно проходить в новому 5D форматі. Барвисті костюми, захоплюючий сюжет і неймовірні спецефекти кожен день привертають до себе сотні глядачів. І це не дивно, адже організатори щороку створюють префоманс з новим сюжетом

Цього року розповідається історія про Мороза і хлопчика, який шукає свого братика, який замерз в казковому містечку Winterra.

Різдвяна фабрика мрій

На новорічні свята хочеться відчути себе дитиною і зануритися в казку. Фабрика мрій - це якраз те місце, де відчувається якесь диво. На вході вас люб'язно зустрінуть ельфи і проведуть до чарівних майстерням. А там розкриваються всі таємниці появи ялинкових іграшок на світло. Вам покажуть, як роздмухувати вогонь, за допомогою якого виготовлять майбутні прикраси для ялинки і навчать майстерності розпису вже готових іграшок. Але найчарівніше це те, що тут знають таємницю здійснення мрій!

UGLY Sweater PARTY

Воістину різдвяна і найзатишніша вечірка. ГО "Відкриті клітки" та ГО "Кожна Тварина" організовують UGLY Sweater PARTY. Цей вечір присвячений найбільш потворним і найкрасивішим різдвяним светрам. Ви можете його навіть зробити самі, головне, щоб він був яскравим. І тоді ви зможете отримати подарунок. Організатори обіцяють, що всіх, хто прийде, чекає вечеря, розіграші, прикрашання ялинки і повний танцювальний відрив від DJ Slava Animado та DJ ManCalledEugene. А ще у них буде Таємний Санта.

Кількість місць обмежена, тому потрібно відзначиться на подію в Facebook, щоб потрапити на цю вечірку.

Новорічне місто магії "Йоль"
У парку Шевченка відкрилося новорічне містечко магії "Йоль". Існує легенда, що напередодні новорічних свят межа між світами зникає і кожен, хто вірить в диво зможе побувати в в чарівному місті Йоль. Кажуть, що тут живуть чарівники, які виконують бажання і вміють заглядати в майбутнє. Все містечко - це квест і кожен, хто його пройде зможе стати її громадянином, а також отримати камінь сили, що виконує заповітні мрії.
По всьому парку розташувалися будиночки чарівників і шаманів і вони вже чекають гостей, що-б повідати свої таємниці. Але найпопулярніше місце в жителів Києва - це романтичний каток.

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів
І знову в Києві запалилися гігантські китайські ліхтарі. Більше 30 локацій зустрінуть жителів Києва на Співочому полі. Разом з китайськими ліхтариками прилетів і Санта Клаус, який чекатиме гостей у своїй резиденції.

Зимова країна на ВДНГ
Ще одна локація в Києві, де можна повірити в казку - це "Зимова країна на ВДНГ". Уже при вході здається, що попереду чарівний світ: все виблискує і вабить до себе. Каток, крижана гірка, різдвяний ярмарок, крижані скульптури, резиденція Діда Мороза і багато чого іншого чекатиме на вас у "Зімовій країні".

Нагадаємо, у Києві у рамках облаштування безкоштовної ковзанки просто під Офісом президента України на вулиці Банковій встановили надувну юрту

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві з'явився перший екопарк з "їжачком у тумані" та туалетами для собак

Також Знай.ua писав, як працюватиме транспорт у новорічну ніч, повний розклад.