У Києві на вулиці Срібнокільській, 8 в квартирі сталася пожежа через коротке замикання гірлянди. Про це повідомляє пресслужба ДСНС міста Києва.

Так, рятувальники прибули на місце події та встановили, що пожежа сталася в одній з квартир на 14-му поверсі. Слід зазначити, що загоряння сталося через коротке замикання в новорічній гірлянді, якою прикрасили ялинку.

У квартирі загорілася ялинка

"Вже через 15 хвилин з моменту виклику рятувальники ліквідували загоряння. В результаті пожежі гірлянда і ялинка згоріли повністю, пошкоджено особисті речі, меблі та вікно, закопчено стіни та стелю кімнати. Жертв і постраждалих немає", — йдеться у повідомленні.

Також рятувальники закликають жителів та гостей української столиці дотримуватися правил пожежної безпеки при встановленні та прикрашання новорічної ялинки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не забувайте, що гірлянди потрібно купувати тільки ліцензійного виготовлення. Також обов'язково перевіряйте справність електричного проводу, його ізоляцію. Не слід прикрашати ялинку легкозаймистими іграшками й прикрасами. Будьте уважні і бережіть себе!" — попередили рятувальники.

У квартирі загорілася ялинка

Нагадаємо, що ДСНС міста Києва випустило новий календар на 2020 рік. В ньому головними героями є столичні пожежники.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові під час новорічного корпоративу в одному з місцевих ресторанів сталася пожежа.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилося відео перших хвилин страшної пожежі в одеському коледжі, який забрав 16 життів.