Як відомо, погода в Україні і надалі продовжує сходити з розуму. Адже замість морозів та сильного снігу, плюсова температура та іноді дрібний дощ. Відтак, синоптики зізналися, що столиця вже вдев'яте побила температурний рекорд. І слід зауважити, що це ймовірно не останній, розповідають в Центральній геофізичній обсерваторії.

Так, 25 грудня кияни пережили найтеплішу ніч за 139 років спостережень. Цього разу стовпчик термометра не опустився нижче 4,4 градуса, а це 0,6 градуса тепліше, ніж у 2014 році. Зауважимо, що рекорд також був зафіксований і уночі 24 грудня.

Погода в Києві, фото: Інформатор
Погода в Києві, фото: Інформатор

Стовпчик термометра не опустився нижче +5,7 ° С, що на 0,9 ° С, ніж це було у 2015 році. Однак, як підкреслюється, попри таку теплу погоду, грудень все ж оступається за кількістю рекордів для 2015 року, в якому їх було цілих 20!

Нагадаємо, в Україні погода взимку буде ділитися на періоди лютих морозів (-23 градуси) і потужного потепління (+13 градусів).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду.

Також портал Знай.uа писав, що на популярних українських гірськолижних курортах Драгобрат і Пилипець за теплої погоди розтанув сніг.